Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Πάνω που ήμουν έτοιμος !

    Προχτές είδα το "Οικόπεδο 12" , ταινία Κυπριακής παραγωγής , η οποία ενθουσίασε με ευχάριστα μπορώ να πω . Καλογραμμένον έργο ,  γυρισμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου στον εγκαταλελειμένο Άη Σωζώμενο , με πολλούς νέους ηθοποιούς , Έλληνες σταρ (αμπα τζιαι χάσει ο Τσιμιτσέλλης) , αλλά τζιαι γνωστές φάτσες που εν το επερίμενα να επέζαν έτσι καλα , σκηνοθετικές αναφορές που ευρωπαικό κινηματογράφο μέχρι και  Bollywood (αλήθκεια!) , ωραίο Soundtrack (έπαιξε τζιαι Lethal Saint ) τζιαι αρκετές δόσεις γέλιου .


   Τζιαι πάνω που ήμουν έτοιμος να ξεφύγω που τον πεσιμισμό μου για την κατάντεια του Κυπριακού πολιτισμού , "τσούυυυυυπ !" πετάσσεται ομπρός μου όπως το αππίητούρι του χαλλουμιού το παρακάτω βίντεο . Δείτε το :



   Προφανώς οι παραγωγοί του "Μπρούσκο" εθέλαν μιαν ασπρόμαυρη φωτογραφία μιας νεαρής γενέκας για μια σκηνή όπου ο "Ρίκκος ο Μάππουρος" κάθεται τζιαι θωρεί την εν λόγω φωτο με νοσταλγικό βλέμμα .
   Εγυρέψαν που λέτε οι υπεύθυνοι μες το γκούκολ τζιαι ήβραν την κατάλληλην φωτογραφίαν : Την φωτογραφίαν που την αποφοίτηση της 'Ελεν Ντι Ντζένερις γνωστή και ως "Ellen" , η οποία αποφασίσαν πως εν ιδανική .
   Ε , για κακήν τους τύχη η τύπισσα ανακάλυψε το απόσπασμα .
   Έτα ούλλα τζιαμέ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έν τζ'εσhει αντροπήν