Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Shaquile productions - Τασος του Στέλιου

  Φαντάζουμαι οτι ούλλοι είδετε το επίμαχο βίτεο με τίτλο "Ο Τάσος του Στέλιου" το οποίο έγινε τουλάχιστον στην Κύπρο "Viral" (λινκ) .

  Το εν λόγω βίντεο έγινε κατευθείαν αντικείμενο συζήτησης , αντιπαράθεσης , πασιαμά , αιτία για καφκάες , οικογενοιακές ίντριγκες , ανέκδοτο , μια φάουσαν ατάκες , αλλα και αντικείμενο κοινωνικού προβληματισμού , λόγω της κατάστασης τζιαι των λεγόμενων του πρωταγωνιστή , ασχέτως αν ο ίδιος δηλωνει οτι ένιωσε γλυκάααδα .

  Η νέα ιδέα με το όνομα "Shaquile Productions" έρκεται να δώκει το δικό της στίγμα στην παρθενική της παραγωγή με τίτλο "Ο Τάσος του Στέλιου (συζήτηση)" , μια ταινία μικρού μήκους με αφορμή το γνωστό βίντεο με σουρεαλιστικές πινελιές και αρκετές δόσεις ψυχεδέλειας , καψίματος και χωρκάτικης ζιβανίας .

     Πολλά σημαντικόν είναι να τονίσουμεν ότι στη ταινίαν τούτην , παρατηρείται για πρώτη φορά παγκοσμίως ο όρος "Αναλτροφοδότηση" .


O Τάσος του Στέλιου (συζήτηση)

2 σχόλια:

  1. Ρε παιθκειά φαίνεσται μου ακούσετε πως με την ελιάν καπνίζουσιν τζι εσείς εστρίψετε την τσιάρον. Άλλον κάπνισμαν τζείνο οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έν τζ'εσhει αντροπήν